Nybyggeri


Nybyggeri

I Lejerbo er der også gang i mange nybyggerier. I 2020 blev der i alt afleveret 598 boliger fordelt på 6 forskellige afdelinger.

Her ses de enkelte nybyggerier. Klik på boksene for at læse mere om de nye boliger.

Apotekerhaven, Lejerbo Holbæk

I den sydlige del af Holbæk flyttede de første beboere i maj 2020 ind i de 100 nye boliger i Apotekerhaven. Boligerne er bygget efter StartBo-konceptet og der er både 1-, 2- og 3-værelses boliger i afdelingen.

Klik og læs om det særlige udlejnings-samarbejde med kommunen

Merkurs Torv, Boligselskabet Holstebro

Denne nye boligafdeling består af 36 4-værelses rækkehuse i 2 plan. Afdelingens første beboere flyttede ind i november 2020.

Klik og læs mere om de nye boliger

Lilli Gyldenkildes Torv, Lejerbo Horsens

Lejerbos største byggeri i rigtigt mange år åbnede i 2020 for beboerne. Med hele 248 familieboliger og 101 ungdomsboliger midt i Horsens, blev ønsket om at tilbyde almene boliger centralt i byen virkelig indfriet.

Klik og læs mere om en indflytning af de helt store

Remmerslund, Lejerbo Trekanten

1. juli 2020 stod 30 flotte rækkehuse klar i Remmerslund i det nordlige Hedensted. Alle boligerne er på 2 etager og er mellem 105 og 115 kvm, store.

Klik og læs mere om boligrådgivernes indsats for få lejet boligerne ud

Slotshaven, Lejerbo Holbæk

54 nye boliger bygget efter konceptet StartBo, stod klar til lejere i juni 2020. Afdelingen ligger i den vestlige del af Holbæk og består af 46 1-værelses boliger og 8 2-værelses.

Klik her og læs om det særlige udlejnings-samarbejde med kommunen

Åbyvej – Lokesvej, Lejerbo Århus

Boligerne på hjørnet af Åbyvej og Lokesvej i Åbyhøj ved Aarhus stod klar til indflytning i april 2020. De 29 nye boliger er fordelt på to bygninger og ligger blandet med private udlejningsboliger. Boligerne er 2-, 3- og 4-værelses med størrelser varierende fra 43 til 108 kvm.

Klik her og læs om, hvordan det fungerer med blandede områder.


Ny Lejerbo-organisation stiftet i Esbjerg

En helt ny Lejerbo-organisation så dagens lys i 2020: Lejerbo Esbjerg. Organisationen er tilknyttet regionskontoret i Kolding og er nu i gang med at bygge sine første boliger. De 88 boliger opføres på en grund i den vestlige del af Esbjerg kaldet Tovværksgrunden og er fordelt på et 14-etagers højhus og to yderligere bygninger på 3 og 4 etager.

Efter planen står boligerne i Lejerbo Esbjerg klar til beboere i løbet af sommeren 2022.


På Lejerbos hjemmeside kan du hele tiden følge med i de igangværende byggerier.

Klik på linket her for at hoppe til siden om nybyggeri på www.lejerbo.dk